Ανταλλακτικά MERCEDES

Mercedes

Η Mercedes-Benz εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως όνομα το 1866, όταν ο Γερμανός μηχανικός Karl Benz καταχώρησε την πατέντα για το πρώτο μέχρι τότε τρίτροχο αμάξι. Η εταιρία πλέον αποτελεί εμπορικό σήμα της Daimler AG, μιας γερμανικής μάρκας αυτοκινήτων που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Ιδρύθηκε το 1926 όταν η εταιρία Daimler-Motoren-Gesellschaft συγχωνεύτηκε με τη Benz. Ιδρυτές της ήταν οι Karl Benz, Wilhelm Maybach και Gottlieb Daimler.

Αν και κατά την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου η εταιρία συνέχισε κανονικά την παραγωγή της, στην πορεία καταστράφηκαν σχεδόν όλα της τα εργοστάσια με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ξανά την παραγωγή το 1946.
Χαρακτηριστικό στοιχείο των πρώτων μοντέλων της εταιρίας ήταν οι εξακύλινδροι κινητήρες που επέτρεπαν στα οχήματα να επιταχύνουν με έως και 145 χιλιόμετρα/ώρα. 

Πλέον η εταιρία προσφέρει μια πλούσια ποικιλία σε βαν, κουπέ, σεντάν, SUV αλλά και λεωφορεία και φορτηγά. Στα πλεονεκτήματα των μοντέλων της περιλαμβάνονται η οικονομική κατανάλωση καυσίμων, η αυξημένη ορατότητα, η δυνατότητα ελιγμών και η γρήγορη επιτάχυνση. Παράλληλα, τα οχήματα Mercedes-Benz διακρίνονται για τον κομψό σχεδιασμό τους, ιδιαίτερα της εσωτερικής καμπίνας. 

Η εταιρία προσφέρει επίσης μια σειρά από υπερσύγχρονες δυνατότητες και λειτουργίες, όπως ο έλεγχος του κλίματος, τα συστήματα παρακολούθησης της κούρασης του οδηγού αλλά και οι αισθητήρες για τη διευκόλυνση του parking.

Stratoudakis Car Parts – ο απόλυτος προορισμός για ανταλλακτικά Mercedes-Benz

Κάθε ανταλλακτικό που θα βρείτε στην εταιρίας μας πληροί αυστηρές προϋποθέσεις ποιότητας και γνησιότητας. Φιλοξενούμε μια πλούσια συλλογή από ανταλλακτικά καινούργια, μεταχειρισμένα και after market ώστε να βρείτε με ευκολία αυτό που χρειάζεστε για τη συντήρηση της αξίας και τη διατήρηση της ασφάλειας του αυτοκινήτου σας.